Over ons

Welkom bij Klaas Dillema Bloemsierkunst Haren. Het adres in Haren voor topkwaliteit Bloemsierkunst, zowel zakelijk als particulier.

Ik ben geboren te Opende (Groningen). Mijn passie is het creëren van mooi geschikt bloemwerk. Met veel liefde en geduld maak ik voor u de mooiste creaties. In mijn vrije tijd ben ik arrangeur van het Bloemencorso van Eelde. Ook ben ik ben lid van de BNi Club.

Geschiedenis
Nadat ik in 2005 mijn eerste winkel heb geopend in Groningen-Zuid (Helpman), was het al snel duidelijk dat het pand te klein was. In 2006 zijn we verhuisd naar de Molenweg te Haren. Na een aantal jaren is de winkel gedurende een 9 weken grondig verbouwd. Op 8 juli 2011 is de winkel, nadat hij is ingericht door de architect weer open gegaan voor publiek.

Assortiment
Ook hebben wij een ruime sortering Zijdebloemen en Zijdearrangementen daar naast hebben wij een ruime sortering Aardewerk en Glaswerk. Het aardewerk wat wij verkopen is van de Brynx collectie, Luimes en Luimes en Pottery Pots.

Bij ons staat kwaliteit, vakmanschap en service voorop. Laat u verrassen en verleiden door al het moois op de site en in onze winkel.

Klaas Dillema Bloemsierkunst
Molenweg 7
9751 AE Haren (Groningen)

KvK 02089816
BTW nl108221118b01

Telefoon:
050 - 525 97 93

E-mailadres
info@dillemabloemsierkunst.nl

Medewerker login | Klaas Dillema Bloemsierkunst © 2019 | Website ontwikkeling Webba